« : 21 Ekim 2007, 20:25:20 » |
|
|
Değerli İbrahim Kendirci FAN Club üyeleri;
Detaylı bir açıklama yapmayacağım. Forumda 50 adet konusu olan üyelerimiz bu başlık altından başvuru yapabilirler.
Başvuruları olumlu sonuçlanan üyelerimiz Test Moderator seviyesine yükseltilecektir. Daha sonra ise uygun görüldüğü halde Moderator seviyesine getirelecektir.
Bizim için önemli olan tek husus daha önceden Moderatorlük deneyiminizin olup olmadığıdır.
Bilginize...
|
|
|
|
|
|
İbrahim Kendirci fotoğraflarının görüntülemesine izin verilmiyor.Fotoğrafları görebilmek için; Üye olunuz. veya Giriş yapınız.İbrahim Kendirci fotoğraflarının görüntülemesine izin verilmiyor.Fotoğrafları görebilmek için; Üye olunuz. veya Giriş yapınız. İzindeyiz... Soru ve sorunlarınız için;MSN: İbrahim Kendirci resimlerine, videolarına, imzalarına, wallpaperlarına, avatarlarına ve kişisel bilgilerine ulaşmak için forumumuza üye olunuz.İçeriği görebilmek için Üye olunuz. veya Giriş yapınız.
|
|
|
« Yanıtla #1 : 25 Kasım 2007, 23:35:21 » |
|
|
slm benim adim tayfun ben simdi bir sitete t.admin lik yapiyorum buradada modluk yapmak isterim saygilar.....................
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : 28 Kasım 2007, 16:19:43 » |
|
|
Önce paylaşımlarını görmemiz gerekiyor. Gerisi kolay. ;)
|
|
|
|
|
|
İbrahim Kendirci fotoğraflarının görüntülemesine izin verilmiyor.Fotoğrafları görebilmek için; Üye olunuz. veya Giriş yapınız.İbrahim Kendirci fotoğraflarının görüntülemesine izin verilmiyor.Fotoğrafları görebilmek için; Üye olunuz. veya Giriş yapınız. İzindeyiz... Soru ve sorunlarınız için;MSN: İbrahim Kendirci resimlerine, videolarına, imzalarına, wallpaperlarına, avatarlarına ve kişisel bilgilerine ulaşmak için forumumuza üye olunuz.İçeriği görebilmek için Üye olunuz. veya Giriş yapınız.
|
|
|
« Yanıtla #3 : 01 Ocak 2008, 16:29:03 » |
|
|
benim 4 modluk ve birde co adminliğim war burada 50 konuyu en yakın zamanda açacağım .. 
|
|
|
|
|
|
YAPIM AŞAMASINDA ..
HER HAKKIM SAKLIDIR ..
|
|
|
« Yanıtla #4 : 18 Mart 2008, 22:07:48 » |
|
|
mod alımları başlamış ama modları neden en çok online olanlardan seçmiyorsunuz.mod olan arkadaşların online tarihleri üzerinden çok uzun zaman geçmiş.bence foruma çok fazla zaman ayıra bilen birazda deneyimi olan kişiler mod olmalı.
|
|
|
|
|
|
İbrahim Kendirci resimlerine, videolarına, imzalarına, wallpaperlarına, avatarlarına ve kişisel bilgilerine ulaşmak için forumumuza üye olunuz.İçeriği görebilmek için Üye olunuz. veya Giriş yapınız.İbrahim Kendirci fotoğraflarının görüntülemesine izin verilmiyor.Fotoğrafları görebilmek için; Üye olunuz. veya Giriş yapınız.
|
|
|
« Yanıtla #5 : 18 Mart 2008, 22:25:12 » |
|
|
Formalite 50 konu. 50 konu açtıktan sonra Mod başvurusu yapabiliyorsunuz. Gerisini istatistiklere göre inceleyeceğiz tabii ki. Mevcut Moderator arkadaşlar ise reelden tanıdığım kişiler, bu görevi üstlenmek istediklerini söylediler ve bende görevlerini verdim. Görünen o ki görevlerini yerine getirmiyorlar. Kısa süre içerisinde daha aktif arkadaşlarla görev değişimi yapılacak. Başvuruları bekliyoruz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 23 Mart 2008, 17:32:36 » |
|
|
meraba benim elli konum var daha önce hiç tecrübem yok fakat mod olmak isterim başvurumu değerlendirirseniz sevinirim
|
|
|
|
|
|
Bu HAyaT İNAdıNa BaNa HeR GüN YaPılaN Çok BaYat Ve KöTü biR EsPrİ
|
|
|
« Yanıtla #7 : 23 Mart 2008, 21:48:55 » |
|
|
Değerlendirmemiz olumlu şekilde sonuçlanmıştır, önümüzdeki süreçte paylaşımlarınızın yoğunluğunun artmasını bekliyoruz. Görevinizde başarılar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 23 Mayıs 2008, 18:39:14 » |
|
|
BENDE MOD. OLMAK İSTİYORUM 
|
|
|
|
|
|
İbrahim Kendirci fotoğraflarının görüntülemesine izin verilmiyor.Fotoğrafları görebilmek için; Üye olunuz. veya Giriş yapınız.
|
|
|
« Yanıtla #9 : 23 Mayıs 2008, 19:09:25 » |
|
|
BENDE MOD. OLMAK İSTİYORUM  Foruma katkınızı arttırdıktan sonra neden olmasın?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 25 Mayıs 2008, 17:51:56 » |
|
|
tmm o zaman 
|
|
|
|
|
|
İbrahim Kendirci fotoğraflarının görüntülemesine izin verilmiyor.Fotoğrafları görebilmek için; Üye olunuz. veya Giriş yapınız.
|
|
|
« Yanıtla #11 : 25 Mayıs 2008, 19:45:38 » |
|
|
benimde 50 konum var tecrübem yok bende mod. olmak istiyorum başvurumu değerlendirirseniz çok sevinirim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 26 Mayıs 2008, 14:44:29 » |
|
|
benimde 50 konum var tecrübem yok bende mod. olmak istiyorum başvurumu değerlendirirseniz çok sevinirim...
Tebrik ederim yöneticiliğiniz onaylandı. Görevinizde başarılar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : 28 Mayıs 2008, 16:12:55 » |
|
|
çok saolun çok sevindim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : 08 Haziran 2008, 15:12:50 » |
|
|
bnde mod olmak ıstıorm daha once bı tecrubem yok .. kesın 50 konu mu olması lazm .. daa az olsa olmaz mı.. 
|
|
|
|
|
|
İbrahim Kendirci fotoğraflarının görüntülemesine izin verilmiyor.Fotoğrafları görebilmek için; Üye olunuz. veya Giriş yapınız.asl-denız askların en güzeli.. <3 den İZeynep İbrahim Zeynep <33
|
|
|
|